Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Allround machinist Oosterhout voor 40 uur per week

 

Wat ga je doen?

Jij als allround machinist bij Van de Beeten Grondstoffen en Recycling, zie je je al aan de slag? Goed teken! Als allround machinist werk je veelal zelfstandig bij ons op de werf in Oosterhout. Je werkt met de rupskraan bij de menginstallatie, de breker en bij de zeefinstallatie. Daarnaast zorg jij ervoor dat grondstoffen op de juiste plek komen te liggen voordat (en nadat) deze verwerkt zijn.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan verdere groei van het bedrijf en de prachtige opdrachten waar wij voor werken. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct met elkaar gecommuniceerd. Je werkt met een team mensen die oplossingsgericht te werk gaan, zonder kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met de rupskraan;
  • Je houdt ervan om buiten te werken;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met recycling;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je hebt kennis van grondverzetmachines.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl