Van de Beeten® is per direct op zoek naar een

Containerwagen chauffeur met overnachtingen Veghel (voor 40 uur per week)


Jouw rol?

Als containerwagen chauffeur ben je ons visitekaartje onderweg. Als chauffeur heb je een uitdagende en afwisselende functie op een vrachtwagen met haakarmsysteem. Je standplaats is Veghel en de werkzaamheden brengen met zich mee dat jij regelmatig meerdere dagen van huis bent.

Waar ga je werken

Als je beslist bij ons te komen werken, krijg je meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan de mooiste projecten en uitdagingen. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd met elkaar. Al je collega’s denken in oplossingen en verliezen de kwaliteit van het eindproduct niet uit het oog.

Wie ben je?

  • Je bent in bezit van vrachtwagenrijbewijs CE en code 95
  • Je hebt enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur, bij voorkeur in het containertransport
  • Je bent klantvriendelijk, representatief, flexibel, harde werker en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent graag onderweg
  • Je slaapt net zo goed in de cabine als in je eigen bed

Wat mag je verwachten

Van de Beeten biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf waar je jezelf doormiddel van onze eigen van de Beeten Academy verder kunt blijven ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat jouw inwerkperiode prettig verloopt wordt je gekoppeld aan jouw eigen persoonlijke Buddy. Deze Buddy gaat jou in de eerste maanden helpen met alle nieuwe werkzaamheden en is er om antwoord te geven op al jouw vragen. Naast een salaris dat past bij je ervaring en opleiding kent ons bedrijf goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb je interesse in je vakgebied, verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil? Stuur. Dan een mailtje naar solliciteren@vandebeeten.nl of 06- 13569300 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl