Van de Beeten® is per direct op zoek naar een

Controller (voor 40 uur in de week)


Jouw rol?

Samen met je collega’s verzorg je de gehele financiële administratie, maar je bent ook zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen deelgebied. Vanuit jouw rol draag je zorg voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Daarnaast bereid je rapportages, zoals de jaarcijfers en managementrapporten voor. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de inrichting van de administratieve organisatie en ondersteunt de verschillende managementniveaus.

Wat ga je doen?

Je verricht de volgende werkzaamheden:

 • Zorgdragen dat de bedrijfsprocessen beheerst worden, signaleert verbeterkansen
  en implementeert verbeterpunten;
 • Zorgen dat de werkprocessen vertaald worden in een ICT oplossing;
 • Het verder digitaliseren van de processen in Metacom;
 • Adviseren en implementeren van de BI-tool;
 • Ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de Financiële administratie.

Waar ga je werken?

Van de Beeten B.V. is een familiebedrijf met als doel Nederlandse grond mooier en sterker maken. Het kantoor is gevestigd in Veghel, maar het bedrijf werkt aan projecten in het hele land. Van de Beeten B.V. begon als een traditionele, agrarische organisatie, maar is uitgegroeid tot middelgroot aannemersbedrijf. Het bedrijf is opgericht door Cor van de Beeten en is later overgenomen door zijn zoon Bas.

Van de Beeten B.V. heeft oog voor detail, blijft continu innoveren en gaat altijd ‘grondig met daadkracht’ te werk. Grondig verwijst naar een nauwkeurige en diepgaande aanpak van projecten, met een knipoog naar de branche waarin Van de Beeten B.V. actief is. Met daadkracht doelt Van de Beeten B.V. op een zakelijke, energieke en initiatiefrijke aanpak, waarbij de handen letterlijk uit de mouwen worden gestoken.

Wie ben je?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma bij voorkeur een bedrijfskundige/ bedrijfseconomische opleiding;
 • Sterk analytisch vermogen, integer en secuur;
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
 • Je bent voor 40 uur in de week beschikbaar;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent dienstverlenend ingesteld.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Je bent leergierig, klantgericht, nauwkeurig en wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je motivatie en CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl