Grondwerker

Jouw rol

Als grondwerker bij Van de Beeten B.V. ben je verantwoordelijk voor allerlei graaf- en grondwerkzaamheden op het project. Je werk is heel afwisselend: de ene keer ben je kabels of leidingen aan het aanleggen, de andere keer maak je de onderbaan klaar voor de stratenmaker. Ook ben je bezig met het sleuven en geulen van graven, kolken wegzetten, kleine rioleringswerkzaamheden en de grond klaarmaken voor de bouw of sanering. Kortom: je doet al het voorbereidende werk in, op of rondom de bodem voor de aanleg van infraprojecten en andere buitenprojecten.

Op het project heb je veel contact met de machinist: jullie maken elkaars werk zo makkelijk mogelijk. Aan het begin van de dag komen alle collega’s van het project kort bij elkaar en bespreken jullie met de uitvoerder wat er die dag moet gebeuren. Je krijgt ruim van tevoren je planning: soms voor de komende week, soms al voor de komende maand. Meestal werk je langere tijd aan een infraproject.

Wat is vereist?

 • Afgeronde IBO-opleiding of hoger
 • VCA-diploma
 • Werkervaring in een soortgelijke functie
 • Zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken, maar ook goed in een klein team
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Je bent een doorzetter en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Geïnteresseerd in het vakgebied

Wat krijg je?

 • Vanaf € 1.800 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring)
 • Auto van de zaak en tvt-regeling
 • 40-urige werkweek
 • 26 vakantiedagen
 • Altijd vers fruit ter beschikking
 • Regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels

Voorbeeld uit de praktijk

’jullie hebben de putten besteld voor het project, maar deze worden zonder sparing voor de buis geleverd. Wat doe je?’’

Het is belangrijk dat er snel een sparing komt, zodat iedereen verder kan met z’n werk. Daarom besluiten jullie om deze zelf te maken. Je moet dit netjes afwerken en het juiste formaat aanhouden, dus het kan een uitdaging zijn. Dit kost je wat tijd, maar uiteindelijk is de put wel zoals deze hoort te zijn. Ondertussen staat de machinist van de telekraan te wachten tot hij verder kan. Zo’n kraan wordt per dag ingehuurd voor een bepaald tarief, dus het grondwerk moet die dag echt af zijn. Daardoor kan het in dit soort situaties voorkomen dat je langer doorwerkt.

Werken bij Van de Beeten B.V.

Van de Beeten B.V. is een familiebedrijf met als doel Nederlandse grond mooier en sterker maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veghel, maar het bedrijf werkt aan projecten in het hele land. Van de Beeten B.V. begon als een traditionele, agrarische organisatie, maar is uitgegroeid tot middelgroot aannemersbedrijf. Het bedrijf is opgericht door Cor van de Beeten en is later overgenomen door zijn zoon Bas.

Van de Beeten B.V. heeft nog oog voor detail, blijft continu innoveren en gaat altijd ‘grondig met daadkracht’ te werk. Grondig verwijst naar een nauwkeurige en diepgaande aanpak van projecten, met een knipoog naar de branche waarin Van de Beeten B.V. actief is. Met daadkracht doelt Van de Beeten B.V. op een zakelijke, energie en initiatiefrijke aanpak, waarbij de handen letterlijk uit de mouwen worden gestoken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl