Van de Beeten® is per direct op zoek naar een

Lasser (voor 40 uur in de week)

Wat ga je doen?

Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de constructiewerkzaamheden. Je werkt samen met een ervaren collega die je veel kan leren. Je maakt onderdelen op maat, maar ook delen van constructies door middel van zagen, snijden, draaien en frezen. Je bouwt aan de hand van een tekening hulpconstructies tot complete machines en installaties. Ook zorg je voor het dagelijks onderhoud van je apparatuur en laat de werkplek netjes achter.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 200 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je bent in het bezit van een mbo-opleiding met vakspecifieke lasopleidingen;
  • Je bent een starter;
  • Je hebt technisch inzicht en kunt tekeningen lezen;
  • Je hebt een nette werkhouding en let goed op de veiligheid;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl