Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Loader machinist voor mobiele menginstallatie Oosterhout en op locatie 40 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als loader machinist voor de mobiele menginstallatie heb je twee rollen. Je zorgt ervoor dat de menger aangevuld blijft en je bedient de menginstallatie vanuit je cabine. Naast het bedienen van de twee machines, overleg je met de uitvoerder op locatie over de hoeveelheid dat er gemengd moet worden en met welke verhoudingen. Ook zorg je voor het dagelijks onderhoud aan je loader en de mobiele menginstallatie.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan verdere groei van het bedrijf en de prachtige opdrachten waar wij voor werken. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct met elkaar gecommuniceerd. Je werkt met een team mensen die oplossingsgericht te werk gaan, zonder kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring met een loader;
  • Je hebt ervaring met een kraan;
  • Je houdt ervan om buiten te werken;
  • Je denk in oplossingen;
  • Je hebt affiniteit met secondaire grondstoffen en met de grondverzet
    wereld;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA diploma;
  • Je hebt kennis van grondverzetmachines.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl