Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Loadermachinist voor 40 uur in de week.

 

Wat ga je doen?

Als Loadermachinist ben je samen met het team verantwoordelijk voor het uitvoeren van de machinale graaf- en grondverzet werkzaamheden. Je overlegt met de uitvoerders welke werkzaamheden je gaat uitvoeren en gaat zelfstandig aan de slag. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud aan de eigen loader.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring met een loader;
  • Je houdt ervan om buiten te werken;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je denk in oplossingen;
  • Affiniteit met de grondverzetwereld;
  • Bij voorkeur ben je in bezit van een VCA diploma;
  • Kennis van grondverzetmachines.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl