Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Loadermachinist voor onze mobiele menginstallatie voor 40 uur in de week.

 

Wat ga je doen?

Als Loadermachinist voor de menginstallatie ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het productieproces. Je zorgt dat de grondstoffen volgens de recepturen gemaakt worden. Je laadt de grondstoffen met behulp van de loader. Je bewaakt de kwaliteit en zorgt voor het dagelijks onderhoud, schoonhouden en verhelpt kleine technische storingen van de menginstallatie.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 150 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring met een loader;
  • Je hebt technische ervaring en inzicht;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Affiniteit met de grondverzetwereld;
  • Bij voorkeur ben je in bezit van een VCA diploma;
  • Kennis van grondverzetmachines.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl