Machinist/allround medewerker (40 uur per week)

Wat ga je doen?

In deze functie wordt je breed ingezet voor het aanleggen van paardensportbodems en exclusieve tuinen. Je kunt hierbij denken aan diverse werkzaamheden op de tractor en minigraver en het assisteren van veelvoorkomende werkzaamheden voor de aanleg van paardensportbodems en exclusieve tuinen. Daarbij zou je tevens ingezet kunnen worden bij andere grondwerkzaamheden.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt te werken, krijg jij meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring op een tractor en minigraver;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je bent zorgvuldig en kunt zelfstandig werken;
  • Je werkt graag in klein teamverband en bent ijverig;
  • Daarnaast heb je interesse in je vakgebied en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Solliciteren kan makkelijk via de knop “Solliciteren”.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl