Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Operator vaste zeef- en breek installatie in Oosterhout voor 40 uur per week


Wat ga je doen?

Iedere dag komt er sloopafval op onze werf in Oosterhout bij. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat dit grove puin verwerkt wordt tot een granulaat. De machine breekt het grove puin tot het door de zeef kan. Je hebt de hele dag nauw contact met je collega’s om te zorgen dat het hele proces door blijft gaan. Je bewaakt hiervan ook de kwaliteit en zorgt voor het dagelijks onderhoud, schoonhouden en verhelpt kleine technische storingen van de zeef – en breekinstallatie. Wij zijn dan ook op zoek naar een collega die geen probleem heeft om in de buitenlucht met een gezellig team aan het werk te zijn.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 200 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt technische ervaring en inzicht;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Bij voorkeur ben je in bezit van een VCA diploma;
  • Ervaring in puinrecycling is een pré.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl