Van de Beeten® is per direct op zoek naar een

Technisch/Administratief medewerker Werkplaats voor 40 uur in de week


Wat ga je doen:

In de werkplaats en op locatie verlenen we service en voeren we reparatiewerkzaamheden uit aan ons machine- en wagenpark. Dit doen we met een team van 6 monteurs. Hierin ga jij ons team ondersteunen met technische en administratieve werkzaamheden. Je bent er mede verantwoordelijk voor dat de werkorder op een juiste wijze in ons systeem komt, zodat de monteur weet wat hij moet doen, maar ook dat de kosten juist geregistreerd worden. Je biedt ondersteuning aan de Manager Materieel en Chef Werkplaats, neemt de telefoon op en zorgt dat de materialen tijdig binnen zijn. Ook denk je mee over nieuwe ontwikkelingen en innovaties in onze werkplaats. Ben je technisch opgeleid, maar wil je geen vieze handen krijgen? Dan is dit de uitdaging voor jou.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 150 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een MBO werk- en denkniveau, heb je
    een MBO opleiding werktuigbouwkunde dan is dat een pré;
  • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je hebt een accurate en nette werkhouding.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl