Van de Beeten® is per direct op zoek naar een …

Tekenaar (Autocad/Civil 3D) voor 40 uur per week


Wat ga je doen?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van verschillende plannen en tekeningen. Als 3D-tekenaar ben je betrokken bij het ontwerp en de realisatie van projecten door middel van het maken van tekeningen en plattegronden die worden gebruikt in projecten. Zoals onder andere van infrastructurele werken en modellen maken voor GPS machine besturing. Als 3D-tekenaar werk je veel met ontwerpsoftware en werk je heel nauwkeurig.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 150 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma bij voorkeur
    richting technische opleiding / civiele techniek;
  • Je hebt een goede kennis van CAD software, Autocad;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • En je hebt ruimtelijk inzicht in uitvoeringsmethodiek.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 – 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl