Van de Beeten® is per direct op zoek naar een

Uitvoerder Buitenruimtelijke projecten (voor 40 uur per week)


Wat ga je doen?

Als uitvoerder voor de buitenruimtelijke projecten ga je hele gave projecten realiseren. Wat wij verstaan onder die gave projecten zijn het realiseren van exclusieve tuinen/landgoederen, natuurvijvers, elementen in de hippische sector (denk hierbij bijv. aan paardensportbodems) en recreatieparken.

Jouw taak is ervoor zorg te dragen dat alle projecten zo efficiënt en goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Je maakt een realistische projectplanning en denkt vooruit: collega’s zoals stratenmakers en machinisten moeten hun werk zonder problemen kunnen doen. Samen met de werkvoorbereider zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken met de opdrachtgever nageleefd worden.

Daarom ben je ook verantwoordelijk voor de materialen en machines: jij regelt dat alles op tijd op de juiste locatie is. Ditzelfde geldt voor het personeel. Ook zorg je ervoor dat je het budget (per project) slim besteedt. Je houdt al je uitgaven nauwkeurig bij en kunt je keuzes onderbouwen. Ten slotte zorg je ervoor dat de werkomgeving voldoet aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

Je stuurt de collega’s aan op locatie, geeft werkinstructies, probeert problemen voor te zijn en kijkt enkele dagen vooruit om voor je collega’s de werkzaamheden te regelen. Uiteraard krijg je te maken met onverwachte omstandigheden, zoals slecht weer of een kapotte machine. Jij bent het aanspreekpunt en lost dit op, zodat het project zo snel mogelijk weer opgepakt kan worden. Praktisch en technisch inzicht is noodzakelijk: jij bepaalt wat, waar en wanneer iets nodig is.

Je leidt projecten samen met een werkvoorbereider en projectleider. Daarnaast overleg je veel met de afdeling Planning en doe je administratief werk, zoals rapporten opstellen, uren goedkeuren en pakbonnen/leverantie invoeren en archiveren.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt werken, krijg je meer dan 250 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen. Een echte hands’on mentaliteit is een pre!

Wie ben je?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau in onder andere Infra of Tuin- en landschapsinrichting
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Je bent zorgvuldig en kunt zelfstandig werken;
  • Je werkt graag in klein teamverband en bent ijverig;
  • Daarnaast heb je interesse in je vakgebied en heb je een
    verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Stuur een mailtje voorzien van je CV naar solliciteren@vandebeeten.nl of bel 06 135 693 00 en vraag naar Lieke de Groot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl