Uitvoerder

 

Als uitvoerder bij Van de Beeten B.V. zorg je ervoor dat alle projecten zo efficiënt en goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden op de werkplek. Je maakt een realistische projectplanning en denkt vooruit: collega’s zoals stratenmakers, machinisten en riolisten moeten hun werk zonder problemen kunnen doen. Samen met de werkvoorbereider en projectleider zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken met de opdrachtgever nageleefd worden.

Daarom ben je ook verantwoordelijk voor de materialen en machines: jij regelt dat alles op tijd op de juiste locatie is. Ditzelfde geldt voor het personeel. Jij weet welke collega’s bij welk project passen en regelt externe inhuur. Ook zorg je ervoor dat je het budget (per project) slim besteedt. Je houdt al je uitgaven nauwkeurig bij en je kunt je keuzes onderbouwen. Ten slotte zorg je ervoor dat de werkomgeving voldoet aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

Wat is vereist?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van civiele techniek
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Technisch inzicht (bij voorkeur kennis van automatisering, Excel en Metacom)
 • Goed in leidinggeven, plannen en organiseren
 • Goede beheersing Nederlandse taal
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Stressbestendig en zorgvuldig

Wat krijg je?

 • Vanaf € 2.500 bruto per maand (afhankelijk van ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • 26 vakantiedagen
 • Telefoon, laptop, bedrijfsauto ter beschikking
 • Mogelijkheid om een opleiding te volgen die aansluit bij je functie
 • Regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels

Voorbeeld uit de praktijk

‘’Je krijgt een verzoek binnen van een opdrachtgever dat eigenlijk niet afgesproken is. Wat doe je?’’

De opdrachtgever vraagt of het terrein waar jouw team nu riool legt, bereikbaar kan worden gemaakt voor een torenkraan om dakplaten te leggen. De opdrachtgever heeft een inschattingsfout gemaakt, waardoor hij toch jullie terrein moet gebruiken. Bij dit soort gevallen probeer je in oplossingen te denken, niet in problemen. Je overlegt met de opdrachtgever en kijkt samen naar wat nodig is. Uiteindelijk blijkt dat als jullie een paar uur overwerken, aanpassingen op de bouwplaats kunnen realiseren. De andere collega’s (zij werken op het andere gedeelte van het terrein) neemt daar genoegen mee- ook met het feit dat het project een halve dag vertraging oploopt. Daarna bel je de transportplanning en vraag je of er met spoed nog een paar vrachten menggranulaat geregeld kunnen worden. Door jouw snelle handelen, duidelijke communicatie met alle betrokkenen en de goede inzet van je collega’s, zorgen jullie ervoor dat jullie de volgende dag weer verder kunnen waar jullie gebleven waren.

Werken bij Van de Beeten B.V.

Van de Beeten B.V. is een familiebedrijf met als doel Nederlandse grond mooier en sterker maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veghel, maar het bedrijf werkt aan projecten in het hele land. Van de Beeten B.V. begon als een traditionele, agrarische organisatie, maar is uitgegroeid tot middelgroot aannemersbedrijf. Het bedrijf is opgericht door Cor van de Beeten en is later overgenomen door zijn zoon Bas.

Van de Beeten B.V. heeft nog oog voor detail, blijft continu innoveren en gaat altijd ‘grondig met daadkracht’ te werk. Grondig verwijst naar een nauwkeurige en diepgaande aanpak van projecten, met een knipoog naar de branche waarin Van de Beeten B.V. actief is. Met daadkracht doelt Van de Beeten B.V. op een zakelijke, energie en initiatiefrijke aanpak, waarbij de handen letterlijk uit de mouwen worden gestoken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lieke de Groot

HR Adviseur

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
06 13569300
lieke@vandebeeten.nl