Grondwerker (40 uur per week)

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je grond- en graafwerkzaamheden met de hand of met een (graaf)machine. Als grondwerker leg je kabels of leidingen aan voor verschillende (nieuw)bouwprojecten. Je bent betrokken bij alle voorbereidingen van aanleg van wegen, diverse soorten straatwerk en bodemsaneringen voor onze infra en buitenruimtelijke projecten. Voor deze projecten doe je veel voorbereidend werk, bijvoorbeeld door het graven van sleuven of geulen te graven en de grond klaar te maken voor de bouw of sanering. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist die het graafwerk doet met de kraan. Daarnaast verricht je als grondwerker ook werkzaamheden op de kraan of als stratenmaker.

Waar ga je werken?

Als je bij ons komt te werken, krijg jij meer dan 140 enthousiaste collega’s die samen werken aan de verdere groei van het bedrijf. Intern heerst een informele sfeer en er wordt onderling direct gecommuniceerd. Je werkt met mensen die oplossingsgericht te werk gaan zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring in soortelijke functie;
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma;
  • Je bent zorgvuldig en kunt zelfstandig werken;
  • Je werkt graag in klein teamverband en bent flexibel;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Daarnaast heb je interesse in je vakgebied en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat mag je verwachten?

Van de Beeten® biedt een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent ons bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een auto die ter beschikking wordt gesteld om deze functie uit te kunnen oefenen.

Interesse om bij misschien wel het leukste bedrijf van de regio te komen werken?

Heb jij interesse in je vakgebied, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je wilt graag bij een club horen die vooruit wil. Solliciteren kan makkelijk via de knop “Solliciteren”.

Christel Vleeming

Christel Vleeming

HR manager

Voor meer informatie kunt u mij bellen of mailen.
0413 363 199
solliciteren@vandebeeten.nl